KURZ
BEROUN: Salsa & Bachata v páru: mírně pokročilí (Level 2)
Naučíte se kombinovat základní kroky, otočky a figury do složitějších sestav.
AUTOR DANCE PALACE

Termín: 24.1.2024 - 5.6.2024 v čase 20:00-21:00
(lekce se neuskuteční v těchto termínech: 13.3.,1.5. a 8.5.)

Místo konání: Studio Kala, Na Příkopě 1/6, 266 01 Beroun

www.studio-kala.cz

Kurz je určen všem mírně pokročilým tanečníkům a tanečnicím.

Absolvovali jste již kurz Salsa a Bachata v páru pro začátečníky? Znáte již základní kroky, otočky a figury, ale i základy vedení a následování v páru? Chcete se naučit tyto otočky a kroky kombinovat do složitějších sestav?

Kromě energické a vášnivé Salsy původem z Kuby se naučíte také smyslnou Bachatu, jejíž domovinou je Dominikánská republika a základy Casina Ruedy.

Na párových kurzech se soustředíme především na vzájemné porozumění v páru, propojení partnerů v jeden harmonický celek a synergii ve vedení a následování.

Muži neboli „leaders“ rozhodují o tom, co celý pár v daný okamžik tančí a musí být schopni partnerce jasně a srozumitelně předat svůj záměr, tedy ji navést. Z tohoto důvodu vás budeme, pánové, učit především to, jak navést jakoukoli partnerku do jakékoli figury, kroku či otočky.

Ženy neboli „followers“ si potřebují osvojit schopnost přizpůsobit se partnerovu vedení, naslouchat jeho signálům, vnímat a číst sebemenší impulsy a změny v jeho vedení. Budeme vás tedy, dámy, učit, jak umět dobře následovat jakéhokoli partnera do jakékoli figury, kroku či otočky a nikdy s partnerem nebojovat.

Oba vás čekají společně strávené chvíle za doprovodu veselých karibských rytmů. Otevře se před vámi jiný svět, plný radosti, otevřenosti, legrace a dobré nálady.

Přijďte mezi nás a nakažte se neodolatelnou chutí a nezaměnitelnou atmosférou Karibiku.

Přihlásit do kurzu se mohou jak páry, tak jednotlivci (samotné dámy a pánové).

Kurz vedou manželé Daniela a Patrick Quincy

Stránky Studio KaLa Beroun